Usluge

Možemo vam ponuditi kompletnu organizaciju i ispuniti vase zelje kako bi doziveli nas Beograd na potpuno jedinstven nacin.

 

Usluga transporta od i do aerodroma, kao i do zeljenih destinacija, rezervacija najboljih restorana, nocnih klubova i splavova .

Organizovanje tura,vodica ,hostesa , poslovnih seminara, momackih veceri , keteringa , svih vrsta proslavi je ono sto mi nudimo . Saradjujemo sa najboljim restoranima i klubovima u gradu shodno tome smo Vam na raspolaganju  kako bi ispunili vase zelje.

 

Možemo Vas organizovati obilazak Beograda autom sa uslugom vodiča, tako da možete da osetite Beograd na pravi način uz maksimalni komfor.

Organizacija obilaska Beograda pešaka, ture po beogradskom podzemlju,boemskoj četvrti Skadarliji, obilazak poznatih beogradskih kafića, pabova, kafana i klubova.

Možemo Vam ponuditi prevoz na Exit festivala u Novom Sadu,prevoz do festivala trube Guča i sve ostale atrakcije koje želite posetiti.
Ako imate neku želju za obilaskom Beograda, Srbije i regiona recite nam, a mi ćemo se potruditi da Vam organizujemo na pravi način.
Beograd trenutno ima preko 80km staza za bickl tako da obilazak Beograda biciklom takodje može biti odlična ideja.

 

Usluga pranja veša je takođe na raspolaganju kao i štampanje dokumenata i bording karata, besplatan parking i cuvanje prtljaga.

 

Imamo mogućnost da ugostimo osobe sa invaliditetom.